Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، یک کارشناس ارشد تغذیه می‌گوید: وقتی عامل بیماری زا وارد بدن می‌‍شود جنگی میان عامل بیگانه و بدن رخ می‌دهد و بدن برای پیروز شدن در این مبارزه نیازمند انرژی است که این انرژی با استفاده از رژیم غذایی متنوع و حاوی املاح و ویتامین‌های مختلف به دست می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانم نبی زاده، میوه‌ها و سبزی‌ها را منبع خوبی از آنتی اکسیدان معرفی می‌کند که خوب است ۵ واحد در روز استفاده شوند.

شلغم، کدوی حلوایی، کلم ها، مرکبات، شیرو لبنیات پروبیوتیک و کم چرب، دیگر مواد غذایی هستند که این کارشناس تغذیه معتقد است همه باید در روز مصرف کنند.

بیشتر بخوانید

کمبود ویتامین دی خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد مصرف لبنیات یکی از راه‌های پیشگیری از پوکی استخوان کمبود ویتامین دی در سرزمین لیان/ راه های تامین ویتامین آفتاب

نبی زاده، داشتن روزانه ۳۰ دقیقه فعالیت بدنی را در تقویت سیستم ایمنی موثر می‌داند و توصیه می‌کند: در غذا‌ها از زنجبیل، سیر، پیازتازه و زردچوبه استفاده شود.

او، جوانه‌های گندم، ماش و شبدر را حاوی پروتئین، آهن و ویتامین‌های گروه ب عنوان می‌کند که مصرفشان برای بهبود ایمنی خوب است.

این کارشناس ارشد تغذیه، تاکید می‌کند که اگر بدن از نظر میزان روی، آهن، سلنیوم و پروتئین کمبود داشته باشد مستعد بیماری می‌شود، و استفاده از غلات کامل، حبوبات، گوشت، مرغ، تخم مرغ و مغز‌ها می‌تواند از به وجود آمدن کمبود این املاح جلوگیری کند.

خانم نبی زاده، خوردن شیرینی‌ها را باعث ضعف سیستم ایمنی بدن بیان می‌کند و می‌گوید: شیرینی‌ها قند‌های ساده‌ای دارند و خوردن نبات، شکر، چای شیرین و شربت‌ها باعث التهاب در بدن می‌شود که بهتر است مصرفشان محدود شود.

او همچنین توصیه می‌کند برای بهبود سیستم ایمنی بدن، از مصرف غذ‌های فراوری شده مانند سویس و کالباس و غذا‌های بسته بندی شده و کنسرو‌ها و نوشابه‌ها، نمک زیاد، آبمیوه‎های صنعتی و نوشیدنی‌های حاوی الکل، پرهیز شود.

این کارشناس ارشد تغذیه در همین حال، داشتن اضطراب و کمبود خواب را هم از عوامل ضعف ایمنی بدن می‌داند.

نبی زاده معتقد است برای بهبود ایمنی بدن به منظور مقابله با عوامل بیماری‌زا از جمله ویروس کرونا، باید به همه این نکات دقت کرد.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تغذیه سالم تغذیه مناسب ویروس کرونا ایمنی بدن ایمنی بدن نبی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۷۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید

آفتاب‌‌نیوز :

باید بدانیم که در زمینه کاهش وزن و جلوگیری از چاقی، برخی ویتامین‌ها موثر هستند. این ویتامین‌ها برای پیشگیری از پرخوری و کاهش اشتها بسیار موثرند.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، رایج‌ترین ویتامین‌هایی که کاهش مصرف آن‌ها منجر به کاهش اشتها و پرخوری شما می‌شود، شامل موارد زیر هستند:

_ امگا۳: کمبود این اسید چرب ضروری باعث هوس غذایی می‌شود. نوع EPA و DHA امگا۳ که بهترین نوع محسوب می‌شوند. امگا ۳در ماهی‌های روغنی مانند سالمون، ساردین و کنسرو تن ماهی وجود دارد. تخم مرغ، گردو و دانه‌های کتان نیز حاوی مقادیر زیادی امگا ۳ هستند.

_ روی: سطح این ماده معدنی در افراد مسن و افرادی که دچار استرس هستند، پایین است. کمبود روی نقش مهمی در هوس خوردن ندارد؛ اما روی حس چشایی تاثیر می‌گذارد و باعث می‌شود شکر و نمک بیشتری در غذا‌های خود استفاده کنید. برای تامین این ماده معدنی مواد غذایی همچون جگر، گوشت مرغ، تخم مرغ، لوبیا سبز و مغز میوه بخورید.

_ ویتامین ب: این ویتامین نقش مهمی در مدیریت استرس و افسردگی ایفا می‌کند. به طور خلاصه مصرف این ویتامین منجر به بهبود خلق و خوی و افزایش احساس خوب خواهد شد. هنگامی که شما به اندازه کافی ویتامین ب دریافت نمی‌کنید، به احتمال زیاد استرس و در نتیجه آن میل به مصرف تنقلات و پرخوری در شما تقویت می‌شود. لازم است بدانید ویتامین ب در زرده تخم مرغ، سیب زمینی، آووکادو، گوشت، سبزیجات تیره رنگ و ماهی قزل‌آلا به وفور وجود دارد.

_ منیزیم: کمبود منیزیم، منجر به تقویت میل به خوردن شکلات می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف قند و افزایش استرس می‌تواند سطح منیزیم بدن را کاهش دهد. سیب زمینی، دانه‌ها، لبنیات، کلم بروکلی و ... منابع بزرگ منیزیم هستند.

_ کلسیم: کمبود کلسیم معمولا باعث میل به مصرف شکر و نمک می‌شود. به غیر از لبنیات، می‌توانید کلسیم را از راه مصرف کلم، ماهی آزاد، ماهی ساردین، دانه چیا و کنجد به دست آورید.

_ آهن: کمبود آهن در بین زنان بخصوص قبل از یائسگی شایع است. همچنین گیاه‌خواران نیز در معرض این کمبود هستند. کمبود آهن، میل زیاد به خوردن گوشت را افزایش می‌دهد. با خوردن گوشت، ماکیان و ماهی، مقادیر قابل توجهی از آهن مورد نیاز بدن تامین می‌شود. منابع گیاهی آهن، جذب خوبی در بدن ندارند، اما اگر می‌خواهید از آن‌ها استفاده کنید بهتر است میوه‌های خشک، تخم کدو، حبوبات و غذا‌های غنی شده را وارد رژیم غذایی‌تان کنید. بهتر است همراه آهن، حتما ویتامین ث مصرف کنید تا جذب آن سریع‌تر و بهتر باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • عوامل ابتلای افراد به بیماری لوپوس
  • پوکی استخوان و ضعف ایمنی بدن به‌دلیل کمبود این ویتامین
  • ویتامین‌هایی که کمبود آن‌ها سبب سر درد می‌شود
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟
  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی